Szél Bernadett reagált a Kósa-botrányra

Ha a Fidesz hátráltatja a tényfeltáró munkát, az nyílt beismerést jelent.

MN
2018. 03. 13. 14:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Roppant nyugtalanító hírek láttak kedden napvilágot Kósa Lajosról és 1300 milliárd forintról – reagált egy videóban Szél Bernadett a Facebookon a Kósa-botrányra. Nagyon fontos ilyen helyzetben tisztán látni, ezért három dolgot kezdeményez – említette.

Egyrészt egy vizsgálóbizottságot, másrészt rendkívüli házbizottságon napirendre fogja kérni a vizsgálóbizottságnak a létrehozását a március 21-i rendkívüli ülésnapon a parlamentben. Harmadrészt napirendre kéri a nemzetbiztonsági bizottságban Kósa Lajosnak és az 1300 milliárd forintnak az ügyét.

Hozzátette még: egy dolgot kér a fideszesektől, ne hátráltassák a tényfeltáró munkát, legyenek ott a nemzetbiztonsági bizottság ülésén, a házbizottságon, és legyenek ott a rendkívüli parlamenti ülésnapon. Ha nem lesznek ott, az nyílt beismerést jelent.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.