Szüneteltetik a válóperüket Hosszú Katinkáék

Az olimpiai bajnok sportoló és edző férje közös kérelmet nyújtott be.

MN
2018. 03. 12. 7:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a bíróság már tárgyalta volna a válókeresetet, Hosszú Katinka és Shane Tusup jogi képviselőiken keresztül közös kérelmet nyújtottak be a per szüneteltetésére – írja a Blikk.

Az olimpiai bajnok sportoló és edző férjének kapcsolata még tavaly novemberben romlott meg. A lapnak egy jogi szakértő azt mondta: ha egy válóperben a felek közös kérelmet nyújtanak be az ügy szüneteltetésére, az azt jelenti, hogy hat hónap haladékot kérnek a bíróságtól. A gyakorlat szerint inkább azokban az esetekben szokták közös kérelemmel a szüneteltetést kérni, ha a per folytatása előtt a felek az anyagi kérdésekben akarnak megegyezni – teszi hozzá a Blikk.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.