Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Telefonos kampányt indít a Jobbik ellen a Fidesz

Vona Gábornak le kellett volna mondatnia Janiczak Dávidot – mondta Czunyiné Bertalan Judit.

MN
2018. 03. 26. 10:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Telefonos tájékoztató kampányt indít a Fidesz, hogy nyomást gyakoroljon Vona Gáborra, a Jobbik elnökére: mondassa le helyettesét, Janiczak Dávidot – nyilatkozta az MTI-nek hétfőn Czunyiné Bertalan Judit, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője Budapesten a közmédiának. Kifejtette: a napokban derült ki, hogy a Jobbik alelnöke, Ózd polgármestere nemi erőszakkal fenyegette meg egy női beosztottját, és gyalázatos stílusban beszélt a nőkről.

„Vona Gábor mentené a menthetetlent”, szerinte bárkivel előfordulhat, hogy ilyet tesz – mondta Czunyiné Bertalan Judit, aki szerint ez egyszerűen botrányos. Közölte: Vona Gábornak azonnal le kellett volna mondatnia helyettesét, Janiczak Dávidot. Senki nem alázhat meg így egy nőt, Janiczak Dávidnak nincs helye a közéletben – jelentette ki a fideszes politikus.

Janiczak Dávid egyébként bocsánatot kért az érintettektől a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében. Hozzátette: „ezek a beszélgetések nem a nyilvánosságnak lettek szánva, szűk, zárt körben hangoztak el, ahol az emberek többsége kimond dolgokat, néha olyan hangnemben, amelyet más körülmények között nem tenne meg”.

Vona Gábor pedig hétfőn Janiczak mondataival kapcsolatban közölte, hogy mint korábban is nyilatkozta, elítéli azokat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.