Vasárnap Gyurcsánnyal, hétfőn Vonával tárgyal majd Szél Bernadett

Az LMP társelnöke megpróbálja elérni, hogy a Jobbik is elfogadja Gyurcsány meghívását.

MN
2018. 03. 16. 20:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szél Bernadett az ATV Egyenes beszéd című műsorában jelentette be, hogy találkozik a két politikussal.

Szél Bernadett szerint az MSZP-nek, a DK-nak, az LMP-nek és a Jobbiknak egyeztetni kell a választási koordinációról. Szél azt is mondta, hogy most már be kell látnia minden pártnak, hogy Orbán Viktor március 15-i fenyegetése fordulópont volt.

Az LMP társelnöke hétfőig azon dolgozik, hogy minél több alakulat egyeztessen a választás előtt, erre a feladatra pártjától kapott felhatalmazást.

Szél Bernadett saját körzetéről szólva azt is megjegyezte, nem elég, hogy a DK visszaléptette Tóth Zoltánt a javára, de a nyeréshez mindenképpen szükséges a jobbikos jelölt visszalépése is.

Gyurcsány Ferenc még csütörtökön hívta meg az ellenzéki pártokat egy vasárnapi megbeszélésre, de Vona Gábor visszautasította a meghívást.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.