Visszaléptetik jelöltjeiket a kisgazdák a Jobbik javára

A kormányváltás érdekében azt kéri az FKgP a szimpatizánsaitól, hogy listán és egyéniben is a Jobbikra szavazzanak.

MN
2018. 03. 19. 8:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormányváltás érdekében a Jobbikot támogatja a választásokon, és visszalépteti jelöltjeit a javukra a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt (FKgP) – jelentette be szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a szervezet.

Arra kéri az FKgP a tagjait, a szimpatizánsait, a szavazóit, hogy mind listán, mind egyéniben a Jobbikra szavazzanak.

A visszaléptetéshez feltételt is fűztek a kisgazdák: azt várják a Jobbiktól, hogy hajtsa végre a választási programjában ígért igazságszolgáltatási reformot, a magyar vidék felzárkóztatását, a gazdák kiemelt támogatását, és váltsa le a mostani kormányt.

Hozzátették, hogy „a korrupt, a saját népét nyíltan megfenyegető, az önkényuralmat kiépíteni akaró Orbán-kormányt mindenáron el kell zavarnia a magyar nemzetnek, amely küzdelemhez az FKgP mint a Fidesz volt kormánykoalíciós társa ezt az önfeláldozó lépést is hajlandó volt megtenni, és ennek a példának a követésére szólít fel minden ellenzéki pártot és azoknak képviselőjelöltjeit”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.