A Fidesz úgy emlékszik, hogy kemény vitákban állt helyt a kampányban

Pedig mintha egyben sem vett volna részt az ellenzékkel. Hidvéghi Balázs Fidesz-szóvivő interjút adott a Hír TV-nek.

2018. 04. 08. 18:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emberemlékezet óta először adott interjút a Hír TV-nek fideszes politikus, a választás éjszakáján megtört a jég, Hidvéghi Balázs pártszóvivő állta a kérdéseket az eredményváróban a Bálnában.

„Örülünk, hogy ilyen magas a részvétel, a demokrácia vitalitását mutatja” – fogalmazott.

A dél-budai sorban állással kapcsolatban elmondta, azt kérik a Nemzeti Választási Bizottság tagjaitól, hogy tegyék lehetővé mindenki szavazását, aki sorban áll. Arról, hogy ki a felelős, nem mondott semmit.

Az eredménnyel kapcsolatban Hidvéghi bizakodó, azt mondta, arra alapozza a reményét, hogy kemény vitákban álltak helyt, de erről sem mondott többet, hisz a Fidesz nem vett részt semmilyen vitában az ellenzékkel a választási kampányban.

Arra a felvetésre, hogy készülnek-e esetleg kisebbségi kormányzásra, kitérő választ adott, nem bocsátkoznak találgatásokba a végleges eredmények közzététele előtt. Azt ugyanakkor hozzátette, mindent megtettek a nap folyamán is, hogy elvigyék a választóikat szavazni.

A kampányt értékelve elmondta, hosszú és harcos volt, amit determinált a választás tétje, vagyis az ellenzék és a kormányoldal között – szerinte – húzódó törésvonal a bevándorlás kérdésében.

Percről percre közvetítésünket itt olvashatja.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.