Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Bangóné Borbély Ildikó visszalép Csepelen

Az MSZP-s politikus közölte: minden alkutól függetlenül döntött így.

MN
2018. 04. 04. 11:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Minden alkutól függetlenül, egyoldalúan visszalépek a választáson való indulástól” – közölte a Facebook-oldalán Bangóné Borbély Ildikó.

Az MSZP-s politikus azt írta, anyaként, politikusként és parlamenti képviselőként is mindig világos értékrendet követett, és minden erejével a hátrányos helyzetű emberekért küzdött. „Felemeltem a hangomat akkor is, ha a hátrányos megkülönböztetés családon belül történt – érjen az gyerekeket vagy nőket” – fogalmazott.

„Azért vállaltam el az év elején a jelöltséget, hogy Csepel és Soroksár képviselőjeként is ezeket az értékeket képviseljem a parlamentben. Ezúton szeretném megköszöni azt a mérhetetlen támogatást, amit a csepeli és a soroksári emberektől kaptam, és ami az ellenzéki jelöltek között a legnagyobb támogatást biztosította számomra” – tette hozzá.

Bangóné úgy folytatta: az elmúlt három hónapban a választói akarattal ellentétben azt tapasztalta, hogy néhány politikustársát Csepelen és Soroksáron nem a fenti értékek és a Fidesz legyőzése, hanem kizárólag a következő parlamenti ciklusra szóló mandátum elnyerése és a maximális kampánytámogatás lehívása érdekli.

„Tenk András és Bereczki Miklós kivételével jelölttársaim esetében is azt tapasztaltam, hogy fontosabb volt az MSZP, a személyem és a családom pocskondiázása, mint arról beszélni, hogy miért is akarják leváltani a Fideszt. Több támadást kaptam magukat baloldalinak valló pártaktivistáktól és magukat ellenzékinek valló sajtótermékektől, mint a Fidesztől. Négy nappal a választás előtt ez már nem csupán a szocialista párthoz, az általam vallott értékrendhez, de a legfőképpen a választókhoz méltatlan” – jelentette ki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.