Bokros Lajos visszalépett Erzsébetvárosban

A választókerület fideszes indulója most Bajkai István ügyvéd, a VII. kerület alpolgármestere.

MN
2018. 04. 03. 9:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) elnöke bejelentette visszalépését a VII. kerületben (5. számú választókerület) a DK-s Oláh Lajos javára – tette közzé az Index. A portál tudósítása szerint az egykori pénzügyminiszter azt mondta, nem érdemes huzakodni azon, ki az esélyesebb. – Oláh Lajos megérdemli, hogy a demokrácia iránt elkötelezett, ellenzéki szavazópolgárok mind rá szavazzanak – jelentette ki. Bokros kérte a választókerületben induló többi ellenzéki pártot is, hogy ők is léptessék vissza jelöltjüket Oláh javára. A kerületben az LMP Moldován Lászlót, a Jobbik Stummer Jánost, a Momentum Soproni Tamást, a párt alelnökét indítja.

A választókerület fideszes indulója most Bajkai István ügyvéd, a VII. kerület alpolgármestere, aki korábban több alkalommal is képviselte különböző ügyekben Orbán Viktor családját. Bajkai korábban több alkalommal is nekiment a közkedvelt erzsébetvárosi bulinegyednek, balliberális fészeknek nevezve.

A képviselőjelölt korábban többször is osztott ételt a kerületi lakosoknak, hogy megnyerje őket magának, az viszont kevésbé foglalkoztatta, hogy évek óta szabálytalanul működik a helyi parkolási rendszer.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.