Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Drónnal fotózták Vona Gábor kisfiát

A Jobbik elnöke tetten érte az elkövetőt, és kihívta a rendőrséget, miután az elmenekült a helyszínről.

MN
2018. 04. 02. 17:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elképesztő, ami húsvéthétfőn történt Vona Gábor kisfiával. A Jobbik elnöke a Facebookon hozta nyilvánosságra, hogy a társasházuk kertjében egy drón engedély nélkül készített felvételeket az ott játszó gyermekről. A titkos fotókat készítő férfi elmenekült a helyszínről, ám Vona Gábor megjegyezte autója rendszámát, és zaklatás miatt kihívta a rendőrséget.

„Ma 17.25 körül a kisfiam a társasház kertjében játszott, amikor jelezte, hogy egy drón készít róla felvételt. Azonnal lefutottam a kertbe, és magam is láttam, ahogy a szerkezet 15-20 méter magasságban repdes. Megvártam, míg a drón leszállt a közelben, majd autóba pattantam, és a szomszéd utcában tetten értem a felvételt készítő férfit. (A kisfiam végig velem volt, sajnos egész komoly tapasztalata van már az ellenünk folyó zaklatásokban.) Kérdőre vontam a negyven év körüli férfit, aki már az autójában ült, mellette az anyósülésen ott volt a szerkezet. Miközben a telefonomat vettem elő, hogy lefényképezzem, a zaklató a járdára hajtva elmenekült, de a rendszámát megjegyeztem, és azonnal értesítettük a rendőrséget. Több tanú is látta az esetet. Mindez húsvét hétfőjén. Na, ennyi a hivatalos. Innentől a magánvéleményem: sem megvásárolni, sem megfélemlíteni, sem megtörni nem tudtatok” – olvasható a Jobbik elnökének közösségi bejegyzésében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.