Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Fekete-Győr: Tömegével akarnak csatlakozni a Momentumhoz

Az elnök szerint van olyan tagjuk, aki felmondott a minisztériumban, hogy teljes állásban náluk dolgozzon.

MN
2018. 04. 09. 17:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Libabőr, könnyek, szívverés. Ezt kapom azoktól az emberektől, akik a tegnapi rémálom óta tömegével akarnak hozzánk csatlakozni” – közölte Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnök a Facebook-oldalán hétfő este.

A bejegyzésből kiderült, hogy az egyik tagjuk vasárnap felmondott minisztériumi munkahelyén, hogy teljes állásban dolgozzon a Momentumban.

Fekete-Győr azt is írta, hogy folytatják a munkát, és ebben megerősíti őket az a vasárnap éjjeli közös, 300 fős momentumos skandálás is, amely ezt harsogta.

Közölte: „Folytatjuk, mert van több mint 150 ezer magyar ember, aki a Momentumra szavazott. Folytatjuk, mert Magyarországon a rendszerellenzék megbukott. Folytatjuk, mert 18 év alattiak tömegei és a baloldalból-Jobbikból kiábrándultak milliói várnak arra, hogy a Momentum képviselje őket.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.