A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Fekete-Győr: Tömegével akarnak csatlakozni a Momentumhoz

Az elnök szerint van olyan tagjuk, aki felmondott a minisztériumban, hogy teljes állásban náluk dolgozzon.

MN
2018. 04. 09. 17:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Libabőr, könnyek, szívverés. Ezt kapom azoktól az emberektől, akik a tegnapi rémálom óta tömegével akarnak hozzánk csatlakozni” – közölte Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnök a Facebook-oldalán hétfő este.

A bejegyzésből kiderült, hogy az egyik tagjuk vasárnap felmondott minisztériumi munkahelyén, hogy teljes állásban dolgozzon a Momentumban.

Fekete-Győr azt is írta, hogy folytatják a munkát, és ebben megerősíti őket az a vasárnap éjjeli közös, 300 fős momentumos skandálás is, amely ezt harsogta.

Közölte: „Folytatjuk, mert van több mint 150 ezer magyar ember, aki a Momentumra szavazott. Folytatjuk, mert Magyarországon a rendszerellenzék megbukott. Folytatjuk, mert 18 év alattiak tömegei és a baloldalból-Jobbikból kiábrándultak milliói várnak arra, hogy a Momentum képviselje őket.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.