Gyászol a HVG, elhunyt Juhász Gábor

33 éven át volt a hetilap munkatársa, szakmai pályafutása elválaszthatatlan a HVG történetétől.

MN
2018. 04. 02. 21:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szomorú hírt közölt a HVG.hu portál. Hosszan tartó betegség után, életének 58. évében meghalt a lap szerkesztő-újságírója, Juhász Gábor, aki csaknem az alapítástól, 33 éven át volt a hetilap munkatársa, szakmai pályafutása elválaszthatatlan a HVG történetétől.

– Mindannak, amit ma HVG-s ethoszként magunkénak vallunk, Gábor volt az egyik megalkotója és mindvégig a legmarkánsabb képviselője. Személyében mégsem csupán a kimagasló tudású, bölcs újságírót és szerkesztőt gyászoljuk, hanem a mindig segítőkész, jóságos és szeretetre méltó embert, az igazi jó barátot. Soha nem felejtjük el, nyugodjék békében! – olvasható a portál megemlékezésében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.