Következő mérkőzések
Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Hahó, facebookosok! – Orbán Viktor azt üzente

Mi másról is beszélhetett volna a választás másnapján a kormányfő, mint a haza megvédéséről. Azt nem árulta el, kitől kell félnünk.

MN
2018. 04. 09. 16:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mi másról is beszélhetett volna a választás másnapján Facebook-videójában Orbán Viktor, mint amit a kampányában is ezerszer hangoztatott? „Együtt meg fogjuk védeni Magyarországot.”

Azt azonban nem árulta el a miniszterelnök, kitől vagy mitől is kellene félnünk. Ha mástól nem is, a fantommigránsoktól mindenképp, akikkel a kampány egészében riogatott a kormánypárt. A rendőrség adatai szerint ugyanis nem sok valódi migráns akarta átlépni a határt.

Ennek ellenére egyesek annyira megijedtek Orbán Viktor migránsaitól, hogy elsöprő győzelemhez juttatták.

A kormányfő így fogalmazott: „nagy tettet hajtottunk végre, és a következő években együtt meg fogjuk védeni Magyarországot”.

Hozzátette, azt is, hogy „hatalmas győzelmet arattunk”, és köszönetet mondott „mindenkinek, különösen azoknak, akik az üzeneteket továbbküldték, megosztották, esetleg nekem is küldtek és nekem is adtak tanácsokat”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.