Élő közvetítés
Skócia
ÉLŐ
Magyarország
Svájc
ÉLŐ
Németország

Homokszem a baloldali gépezetben: nem lép vissza az orosházi jelölt

Eszem ágában sincs visszalépni! – írta Füvesi Sándor, akinek félre kellene állnia az Együtt jelöltjének javára.

MN
2018. 04. 04. 15:19
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Együtt jelöltje, Bod Tamás lehet a közös baloldali jelölt a Békés megye 4. választókerületben (Orosháza) a fideszes Simonka Györggyel szemben – jelentették be más visszalépések mellett szerdán az ellenzéki pártok vezetői. Igaz, hozzátették, hogy ez még nem egyértelmű, azt mondták ugyanis, hogy „a helyiekre bízzák a megállapodást”.

A jelek szerint a „helyieknek”, vagyis az MSZP–Párbeszéd jelöltjeként induló Füvesi Sándornak nincs kedve visszalépni. A Facebook-oldalán megjelent közleményben azt írta: „Eszem ágában sincs visszalépni!” Igazából ő pont fordítva gondolja, hisze azt írta: öt párt támogatja, neki van a legtöbb esélye legyőzni Simonkát, ehhez pedig „minden további támogatást szívesen fogad”. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.