Lemond Ács polgármestere a választási eredmény miatt

A Momentum színeiben indult jelölt a harmadik helyre szorult a vasárnapi országgyűlési választáson.

MTI
2018. 04. 09. 10:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lemond posztjáról Ács polgármestere, Lakatos Béla, mert a Momentum színeiben indult jelölt a településen leadott szavazatokat tekintve a harmadik helyre szorult a vasárnapi országgyűlési választáson.

„A személyemre leadott szavazatok száma azt mutatja, hogy az ácsiak nem értékelték a településért végzett 16 éves munkámat. Így sem lelki erőm, sem kedvem nincs folytatni” – közölte Lakatos Béla hétfőn az MTI-vel.

A polgármester – aki korábban függetlenként nyerte el a településvezetői posztot és most a Momentum képviselőjelöltjeként Komárom-Esztergom megye 3-as egyéni választókerületében indult, hozzátette, várhatóan három hónap alatt lezárja a még folyó beruházásokat és a nyári szünet előtt benyújtja lemondását a képviselő-testületnek. Lakatos Béla nyolc évig iskolaigazgató volt Ácson, majd kétszer polgármesterré választották.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.