Márki-Zay Péter közzétette mind a 106 egyéni körzet esélyesének nevét

A hódmezővásárhelyi polgármester nyilvánosságra hozta, szerinte mely indulók győzhetik le a Fideszt.

MN
2018. 04. 03. 13:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közzétette a rendszervaltas2018.hu oldalon mind a 106 egyéni körzet legesélyesebb ellenzéki indulójának tartott jelölt nevét Márki-Zay Péter.

Hódmezővásárhely polgármestere néhány héttel korábban már nyilvánosságra hozott egy táblázatot 53 körzettel arról, hogy véleménye szerinte melyik választókerületben melyik ellenzéki országgyűlésiképviselő-jelölt a legesélyesebb a Fidesz–KDNP indulójával szemben.

Most a jelöltek közzététele mellett egy újabb oldalt és egy ahhoz kapcsolódó netes kampányt is bejelentettek: az orbannakmenniekell.hu nevű oldalon az irányítószám megadása után kiderül, melyik ellenzéki jelöltet tartják a legesélyesebbnek a választókerületben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.