Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Puzsér Róbert a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra szavaz

A publicista a Fideszt, a DK-t és az MSZP-t alapból kizárta, de ezután sokat gondolkozott, hogy hogyan szavazzon.

Pintér Bence
2018. 04. 07. 12:15
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Mindig a leggyengébb mellé kell állni, mindig az igazságot kell keresni, és mindig szolidárisnak kell lenni – ez az a baloldali politika, amelyben hiszek. A Kutyákra szavazok. Listán és egyéniben” – írta Facebook-oldalán a lapunkban rendszeresen publikáló Puzsér Róbert publicista. 

Puzsér a posztban leírta, hogy a Fideszt, a DK-t és az MSZP-t alapból kizárta, de ezután sokat gondolkozott azon, hogy hogyan szavazzon. „Ha nincs a balliberális véleményelit, ha nincsenek a visszaléptetést követelő nyuggerhordák, talán dűlőre sem jutok” – írta. Egy 444-en megjelent, a Magyar Kétfarkú Kutya Pártról negatív hangvételben író cikk után döntött úgy, hogy rá szavaz.

„Azokkal szemben folytat Uj Péter orgánuma suttogó propagandát, akik az elmúlt nyolc évben egyedül voltak képesek tökös és erős utcai akciókra a nemzeti együttműködés rendszerével szemben – az Orbán zsebéből ellenzékieskedő MSZP és DK százmilliós párttámogatásai azonban nem érik el a 444 szerkesztőinek ingerküszöbét” – összegzett Puzsér.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.