Következő mérkőzések
Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Szavazásra buzdít Vona Gábor

A Jobbik miniszterelnöke-jelöltje azt kéri, mindenki menjen el voksolni.

MN
2018. 04. 04. 18:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Arra kérek mindenkit, aki kormányváltást szeretne, hogy ne maradjon otthon április 8-án, hanem menjen el, és éljen a demokratikus jogával” – buzdított szavazásra Facebook-videóban Vona Gábor, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje.

A pártelnök szerint akik otthon maradnak, azok úgy döntenek, hogy „Orbán Viktor korrupt és arrogáns kormánya maradjon hatalmon, és Orbán Viktor pont ezt szeretné”. Vona Gábor szerint a jelenlegi kormányfő abban érdekelt, hogy alacsony legyen a részvétel.

Vona Gábor azoknak is üzent, akik azt gondolják, nem számít a szavazatuk, mert úgy vélik, nem tudnak az ország jövőjén változtatni. A legerősebb ellenzéki párt elnöke szerint ez nem így van: „ez az a pillanat, amikor mindannyian dönthetünk, amikor mindannyian beleszólhatunk az ország sorsának az alakulásába, és lehet, hogy épp ezen az egy szavazaton múlik Magyarország jövője.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.