Következő mérkőzések
Szlovénia
15:002024. június 20.
Szerbia
Dánia
18:002024. június 20.
Anglia

Választási csalással próbálkoztak Szabolcsban

A fideszes Tilki Attila körzetében eleve megszaporodtak a furcsa esetek.

MN
2018. 04. 06. 17:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Én sörért és felesért senkitől nem vásárolok szavazatot – többek között ezekkel a szavakkal utasította el Adorján Béla jobbikos képviselőjelölt a vesztegetési kísérletet. A politikust telefonon keresték meg – derül ki a Hír TV anyagából – azzal, hogy ha igényt tart rá, felhordják neki a szavazókat. A telefonáló azt mondja: „Esküszöm neked, ez úgy működött ez a verzió, hogy nagyon működött Tilki embereinek.” 

A szabolcsi térségben, a fideszes Tilki Attila körzetében megsokszorozódott a választás előtt az oda bejelentkezett ukrán–magyar kettős állampolgárok száma. Kispaládon akad olyan ház, ahol hivatalosan többtucatnyian laknak. 

Emlékezetes, nemrég derült ki, hogy fiktív kampányrendezvényeket akart lepapíroztatni az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke. Az ibrányi Balogh János egy helyi rendezvényszervezőt akart rábeszélni arra: adjon számlát arról, hogy színpadot, hangosítást biztosított szabolcsi helyszínekre szervezett kampányrendezvényeken. Az így tisztára mosott pénzből a Fidesz kampányát akarta segíteni. Az ügyben rendőrségi eljárás indult.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.