Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Visszalép egyéniben Fekete-Győr András

A Momentum elnöke egy felmérésre hivatkozik, amelyben ellenfelét mutatták ki legesélyesebb ellenzékiként.

MN
2018. 04. 02. 10:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Visszalép az egyéni körzetében Fekete-Győr András, a Momentum elnöke – ezt ő maga jelentette be Facebook-oldalán. Magyarázatul annyit közölt, hogy megbízást adtak a Mediánnak, hogy a belvárosi körzetben készítsen felmérést arról, ki a legesélyesebb ellenzéki jelölt, ebben pedig orrhosszal ugyan, de V. Naszályi Márta, a Párbeszéd politikusa nyert. 

„A sok ezer választókerületi szimpatizánsomat arra kérem: ne csüggedjetek, így lesz jó mindannyiunknak, a listán pedig szavazzatok a Momentum-generációra! Listavezetőként azért fogok dolgozni, hogy ne kelljen innen elmenni, és hogy érdemes legyen hazajönni” – írta üzenetében Fekete-Győr.

Ugyanebben a választókerületben bő egy hete lépett vissza egy másik, korábban esélyesnek gondolt ellenzéki jelölt, az Együtt színeiben politizáló Juhász Péter, aki példamutatónak véli a hozzá hasonlóan visszalépő momentumos Fekete-Győr András bejelentését, ugyanakkor figyelmeztet, több körzetben hasonló együttműködésre lenne szükség. A két visszalépéssel jókorát nőhettek V. Naszályi Márta esélyei. Ellenfele kormánypárti oldalról a KDNP-s Hollik István lesz.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.