Hidvéghi Balázs: Ki kell állnunk a saját érdekeinkért és értékeinkért

A Néppárt megosztott a bevándorlás tekintetében és külső befolyási kísérleteknek enged, ezért merülhetett fel a Fidesz Néppártból való kizárása – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A politikus cáfolta, hogy tárgyalásokat folytatnak más frakciókkal a jövőbeni együttműködést illetően, Manfred Weber néppárti csúcsjelölt feltételeiről szólva pedig kifejtette: nem állítják le a tájékoztató plakátkampányt és nem kérnek bocsánatot a néppárti tagtársaktól.

Forrás: ECHO TV2019. 03. 07. 12:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hidvéghi Balázs elmondta: kétségtelen, hogy a magyar kormány tájékoztató akciója az egy direkt, a tényekről, a valóságról és a lényegről beszélő akció, ehhez nincsenek hozzászokva sokan Brüsszelben, ahol egy valós kérdéseket sokszor elkerülő stílus dominál.

Kiemelte: a kormány nem fog engedni a migráció és az európai keresztény értékek védelmének a kérdésében. Szerinte a vita alapvetően a bevándorlás kérdéséről szól, ez osztja meg Európát és ezen belül a Néppártot is.

A politikus egyértelművé tette: nem fogják leállítani a plakátkampányt. Mint mondta: nem gondolja, hogy bocsánatot kellene kérnie bárkinek azért, mert az igazságról beszél.

Hidvéghi Balázs beszélt a Fidesz esetleges Néppártból való kizárásáról is. Elmondta: nem szabad mindenben engedni a baloldal nyomásának, ki kell állnunk a saját érdekeinkért és értékeinkért.

Mi azt gondoljuk, hogy a Néppárt érdeke lenne egy karakteresebb jobboldali, kereszténydemokrata politikát folytatni, és így állni az európai választópolgárok elé – tette hozzá.

A teljes beszélgetést IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.