Bogár László: Az áttörés elkezdődött

Szerinte, azért kell inkább folyamatról beszélni, mert a nyugati média túl mélyen hatotta át a választópolgárok gondolkodását, hogy szerintük mindenki fasiszta, aki nem ért egyet a nyugatias elvekkel.

Forrás: Hír TV2019. 05. 31. 17:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fenti tények ellenére a nyugati, baloldali sajtó folyamatosan azt a látszatot kelti, hogy nem törtek át az euroszkeptikusok és nincs jobboldali fordulat. Bogár László szerint legalább 98 százalékos eredményt kellett volna a jobboldali pártoknak elérnie ahhoz, hogy ezt az ellenzéki média máshogy értékelje. A közgazdász szerint azonban, ha pontosan akarunk fogalmazni, azt kell mondani, hogy az áttörés még nem ért véget, csupán elkezdődött.

A szakember szerint ez akkor fog majd világosan látszani, amikor megalakul az új Európai Parlament. Bogár László szerint azért kell folyamatról beszélni ezzel kapcsolatban, mert a nyugati média túl mélyen hatotta át a választópolgárok gondolkodását, hogy szerintük már mindenki fasiszta, aki nem ért egyet az uralkodó nyugatias elvekkel.

Bayer Zsolt felvetésére Boros Imre arról beszélt, hogy mivel a nemzeti oldalak nagyon megerősödtek, óriási összeütközések várhatók. Erre reagálva Bogár László kijelentette, meglepődne, ha Emmanuel Macron és Angela Merkel politikai narratívája nem változna meg.

A teljes tartalom IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.