Puzsér legújabb szórólapján kemény bírálatot fogalmazott meg az ellenzékkel szemben

A magát független főpolgármester-jelöltnek nevező Puzsér Róbert az elmúlt napokban Budapesten terjesztett szórólapján mutatta be, mely a Momentum-MSZP-DK által kiválasztott kerületi polgármester jelölt miért elfogadhatatlan számára.

Forrás: Facebook2019. 05. 03. 13:50
Horvth Csaba; Ttt Kata;
Budapest, 2014. július 19. Horváth Csaba és Tüttõ Kata érkezik az MSZP rendkívüli tisztújító kongresszusára, a budapesti Syma Rendezvénycsarnokba 2014. július 19-én. A küldöttek új elnököt és vezetõ tisztségviselõket választanak. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magát független főpolgármester-jelöltnek nevező – a valóságban az LMP és a Jobbik által támogatott – Puzsér Róbert és csapata az elmúlt napokban Budapesten terjesztett szórólapon nyilvánosságra hozta, hogy a Momentum-MSZP-DK által jelölt kerületi polgármester(jelölt)ek közül több személy is elfogadhatatlan számukra.

Szinte mindenki megkapta a magáét:

Az I. kerületben indulni szándékozó Naszályi Márta (Párbeszéd) gyűlölködő, agresszív, arrogáns és összeférhetetlen balliberális rettegő.

Az V. kerületben jelölt Tüttő Katának (MSZP) semmilyen helyi kötődése nincsen.

A VII. kerületben induló Niedermüller Péternek (DK) semmilyen helyismerete, praktikus önkormányzati tapasztalata nincsen, csupán egy szektás Gyurcsány-fanatikus, aki azért kapta ezt a kerületet, hogy így engeszteljék ki, mert helyette Gyurcsány felesége megy Strasbourgba.

A XII. kerületben jelölt Élő Norbert (DK) egy kétes hírű vállalkozó, akivel már az atlatszo.hu is foglalkozott.

A XIV. kerületben polgármester jelölt Horváth Csaba (MSZP) a 2010 előtti szocialista városvezetés tagja, beteges hazudozó, aki az ingyen BKV-tól, a Városligetre épített kupolán át, Orbán térdre kényszerítéséig már mindent megígért. Emellett hangsúlyozzák, hogy a szocialista politikusnak Zuglóhoz semmi kötődése nincsen azon kívül, hogy az elmúlt hetekben tagadta a zuglói parkolási maffia létét.

A XVIII. kerületi jelölt Szaniszló Sándor (MSZP) a 2014-ben több száz millió forinttal elszámolni nem tudó korábbi szocialista képviselő Simon Gábor jobbkezeként, alpolgármesterként pedig a lakásgyűjtésével és a gyerekek közétkeztetésének veszélyeztetésével szerzett kétes hírnevet.

Emellett Puzsérék számára emberileg alkalmas, de szakmailag kétséges a II. kerületben Őrsi Gergely (MSZP), a III. kerületben Kiss László (MSZP), a VIII. kerületben Pikó András (Momentum), a XV. kerületben Németh Angéla (DK) és a XVI. kerületben jelölt Nemes Gábor (DK) jelöltek személye.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.