A Hír TV fotóit is jogtalanul használja Kálmán Olga

Hárította magáról a felelősséget Kálmán Olga, a DK főpolgármester-jelöltje azzal kapcsolatban, hogy jogtalanul használja kampányához az ATV és a Hír televízió felvételeit.

Forrás: HÍR TV2019. 06. 26. 15:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemcsak az ATV-s felvételeket, hanem a Hír TV-s fotókat is jogtalanul használja kampányában Kálmán Olga.

Hárította magáról a felelősséget Kálmán Olga azzal kapcsolatban, hogy jogtalanul használja kampányához az ATV és a Hír televízió felvételeit. A DK főpolgármester-jelöltje szerint ezen már túlhaladt az idő, mert az ATV vezetősége és a Demokratikus Koalíció már tisztázta az ügyet.

Kálmán Olga arra viszont nem reagált, hogy a Hír televízió fotóit szintén jogtalanul használja fel kampányában.

„Bármennyire is furcsa, igen, ennek a kampánynak én vagyok a középpontjában. Nyilván a saját kampányomban ki más lenne, de azért azt senki nem gondolja, hogy én vágok magamról kisfilmeket és minden szóróanyagot én készítek. Nem, én az emberek között vagyok reggeltől estig, tehát most ide is konkrétan az Örs vezér térről jöttem, ahol valami eszméletlen mennyiségű ember volt még mindig, szóval ezen is túlhaladt már az idő, mert az ATV vezetősége és a Demokratikus Koalíció kommunikációs osztály ezt már tisztázta” – mondta a volt műsorvezető.

A DK főpolgármester-jelöltje több olyan képet is kirakott hivatalos facebook-oldalára, amelyek még a Hírtelevíziós időszakában készültek a Simicska-érában, a médium stúdiójában. Az őt népszerűsítő kisbuszon is ezek a felvételek láthatók. A képek használatáért nem kért és nem is kapott engedélyt a csatornától.

A cikk teljes tartalma IDE KATTINTVA érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.