időjárás 19°C Marcell 2022. augusztus 14.
logo

Kemény hangú üzenetet küldött a CÖF-CÖKA az álcivileknek

Forrás: MTI - OS
2019.07.17. 11:25
Kemény hangú üzenetet küldött a CÖF-CÖKA az álcivileknek

Tiltakozó felhívást tett közzé a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány, melyet az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottságának küldtek, s melyben a hálózatba tömörülő álcivilek tevékenysége ellen emeltek szót.

„A Civil Összefogás Fórum határozottan elutasítja, hogy globalista spekulánsok által kitartott ügynök-szervezetek befolyásolják az Európai Parlament demokratikus, belső választási rendjét. A hálózatba tömörülő álcivilek célja ismert, azaz hogy akciójuk eredményeként minél kevesebb tisztességes, erős nemzetállamok által delegált politikus lásson a cinkelt lapjaikba, és próbálja leleplezni az elkövetkező 5 esztendő sorosista agendáját az EP-ben. Ennek megfelelően a CÖF-CÖKA határozottan kiáll ez Európai Néppárt delegáltja, Hídvéghi Balázs európai parlamenti képviselő alelnöki jelölése mellett az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottságában (LIBE).

Itt az ideje, hogy a hírhedt LIBE-Bizottság, amely eddig a Nyílt Társadalom Alapítvány felségterülete volt, megszabaduljon a külső nyomásgyakorlástól és visszatérjen működését tekintve is az európai értékekhez és érdekekhez!” – írta a CÖF-CÖKA vezetősége.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.