Kemény hangú üzenetet küldött a CÖF-CÖKA az álcivileknek

Tiltakozó felhívást tett közzé a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány, melyet az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottságának küldtek, s melyben a hálózatba tömörülő álcivilek tevékenysége ellen emeltek szót.

Forrás: MTI - OS2019. 07. 17. 11:25
Csizmadia László
Budapest, 2015. október 5. Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, a Civil Összefogás Közalapítvány (CÖKA) elnöke beszél a CÖF-CÖKA plakátkiállítása megnyitóján a budapesti Olimpiai Park előtt 2015. október 5-én. A tizenkét képen ellenzéki politikusoknak az illegális bevándorlással kapcsolatban tett kijelentéseit kívánják szembesíteni a valósággal. A plakátokon ismert szocialista, DK-s és jobbikos politikusok arcképei és idézett szavai mellett a fotók másik felén gyülekező, kiabáló, köveket dobáló migránsok láthatók. MTI Fotó: Marjai János Fotó: Marjai János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A Civil Összefogás Fórum határozottan elutasítja, hogy globalista spekulánsok által kitartott ügynök-szervezetek befolyásolják az Európai Parlament demokratikus, belső választási rendjét. A hálózatba tömörülő álcivilek célja ismert, azaz hogy akciójuk eredményeként minél kevesebb tisztességes, erős nemzetállamok által delegált politikus lásson a cinkelt lapjaikba, és próbálja leleplezni az elkövetkező 5 esztendő sorosista agendáját az EP-ben. Ennek megfelelően a CÖF-CÖKA határozottan kiáll ez Európai Néppárt delegáltja, Hídvéghi Balázs európai parlamenti képviselő alelnöki jelölése mellett az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottságában (LIBE).

Itt az ideje, hogy a hírhedt LIBE-Bizottság, amely eddig a Nyílt Társadalom Alapítvány felségterülete volt, megszabaduljon a külső nyomásgyakorlástól és visszatérjen működését tekintve is az európai értékekhez és érdekekhez!” – írta a CÖF-CÖKA vezetősége.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.