Keménymag: Nem látni az elmebetegség végét

A műsorból kiderül, hogy kellene öltözködnie egy elbukó DK-s főpolgármester-jelöltnek és az is, Kunhalmi Ágnes szerint milyen városvezetőre lenne szüksége az állatoknak.

Forrás: Hír TV2019. 07. 03. 11:44
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sértődések, hiányos öltözet – mozgalmasan kezdődött a Keménymag legújabb adása. Apáti Bence megsértődött, mert nem kapott meghívót a felvételre, Dezse Balázs pedig hiába mondta azt, hogy ő a többség, az ellenzéki előválasztáson nem sikerült győznie. Igaz, el sem indult. A műsorból kiderül, hogy kellene öltözködnie egy elbukó DK-s főpolgármester-jelöltnek és az is, Kunhalmi Ágnes szerint milyen városvezetőre lenne szüksége az állatoknak.

Cseh Katalin egy amerikai abortusz klinika javára kezdett adománygyűjtésbe születésnapja alkalmából.

Jeszenszky Zsolt politikai hobbista szerint az a klinika, amelynek az EP-képviselő adakozott egy rendkívül álságos szervezet, amelynek egyik legfontosabb célkitűzése az abortusz minél szélesebb körben való támogatása. Dezse Balázs, a PestiSrácok.hu újságírója felhívta rá a figyelmet, hogy a klinika nem csupán magzatokat öl meg, hanem a kivett testrészeket el is adják, ezzel a szervkereskedelmet is támogatva.

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa elmondta, akár a 26-27. hétig is eltávolítják az anyaméhből a kis testeket, melyekről tudni illik, hogy már egy szinte teljesen kifejlett kisember.

„Vagy az van, hogy a Katka tényleg ennyire aljas és alávaló vagy ennyire buta, hogy fogalma sincs, hogy milyen szervezetnek adományoz” – mondta Apáti Bence.

Pedofíliát reklámozó Pride plakátokkal szórták tele a fővárost. A plakátokkal arra hívták fel a figyelmet, hogy a pedofilok is emberek, a Pride teljesen elhatárolódik.

Egy újabb narratíva szerint ezeket a plakátokat is a kormánypropaganda csináltatta. Apáti Bence szerint a folyamatos egyenlőség követelés nem vezet sehova, mert az emberek mindig többet akarnának.

A teljes adást IDE KATTINTVA tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.