időjárás 6°C Miklós 2022. december 6.
logo

Címlap: A liberális média kommenthuszárainak gyalázkodása képmutató

Forrás: Hír TV
2019.08.07. 15:42

Hétköznapi kis semmiség vagy szexuális zaklatás egy női fenék megérintése? Kisajátította-e a környezetvédelmet a baloldal? Nyugat-Európában ma már a legfontosabb politikai ügy lett a bolygó megmentése Egyre inkább úgy tűnik, hogy a környezetvédelem lett a baloldal és a liberális politikai elit legújabb Szent Grálja. Bár az egyelőre kérdés, hogy hosszú távon sikerül-e politikai tőkét kovácsolniuk a globális felmelegedés veszélyeiből. Kik profitálnak a klímavédelemből? Hunvald György magasról tesz az ellenzéki összefogásra, Dobrev Klára pedig magyarázkodik. Négy nő egy műsorban, a Hír TV stúdiójában. Jobbágyi Zsófiával, Kunfalvi Nórával és Fodor-Horváth Zsófiával Kis Kornélia műsorvezető beszélgetett.

Kommentháború tört ki az interneten, miután Kenderesi Tamás úszó egy szöuli diszkóban meggondolatlan mozdulatot tett. Hétköznapi kis semmiség vagy szexuális zaklatás egy női fenékérintés?

Fodor-Horváth Zsófia a magyar úszót ért szexuális zaklatás vádra úgy reagált: „Valakinek a fenekét megfogni az egyértelműen bunkóság. Maradjunk ennyiben. Ennyi, ami történt. Ezért már Tamás bocsánatot is kért, ahogy te is mondtad. Amit a baloldali ’femináci’ véleményvezérek részéről történik, hogy már rég kikiáltották szexuális bűnözőnek – na az az igazi abúzus.” „Ugyanezek, akik ítélkeznek most, kommenthuszárként nagyon jól tudják az igazságot, egy 22 éves fiatal sportoló fölött pálcát törnek – valóban bunkó dolog volt, amit csinált, de bocsánatot kért –, ám ha egy másik 22 éves fiú csinálta volna, nem egy neves sportoló, másnap már a kutya sem emlékezne rá” – tette hozzá Kunfalvi Nóra, aki képmutatónak tartja a sportolót elítélőket, akik viszont nem hajlandók arról írni, hogy például Nyugat-Európában a migránsok sorozatos zaklatásának vannak kitéve olyan nők, akik nem az iszlám törvényei szerint öltözködnek.

Jobbágyi Zsófia szerint több szempontból is vitatható ez a történet, amit a balliberális média felnagyított, felfújt, a létező társadalmi problémákat pedig háttérbe szorítják.

A műsorban szóba került, hogy Európa nyugati részén a környezetvédelem lett a liberálisok és a baloldal új csodafegyvere. Úgy tűnik ezt irigyelte meg az ex-szocialista Hunvald György is, aki magasról tesz az ellenzéki összefogásra és modern, innovatív, zöld programmal indul az őszi választáson.

A teljes tartalom IDE kattintva érhető el.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.