Riogatás, félrevezetés

A rezsiutalvány az aktuális téma.

Nagy Árpád
2019. 09. 07. 7:30
Vsrhelyi Mria
Budapest, 2012. február 10. Vásárhelyi Mária szociológus beszél a Gyorskonferencia a köztársaságról elnevezésû tanácskozáson, amelyet Göncz Árpád 90. születésnapja alkalmából rendeztek az OSA Archívum épületében. MTI Fotó: Soós Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vásárhelyi Mária témája ezúttal a rezsiutalvány, ezzel kapcsolatban kell riogatni a nyugdíjasokat.

Idézzük a tegnap éppen soros megtévesztést: „A városi középosztályhoz tartozó nyugdíjasok közül kevesen lesznek, akik naphosszat otthon ülnek majd az utalványra várva, márpedig a postás az egyébként szokásostól eltérően csak egyszer próbálja kézbesíteni a küldeményt. Ha pedig a nyugdíjas elszalasztja az egyszeri alkalmat, akkor már az Államkincstárhoz kell fordulnia, és levélben kérnie az újbóli kézbesítést.”

Ugyan mi lehet a valóság?

„A Magyar Posta egyszer kézbesíti az utalványt, ha a postástól nem tudják átvenni, akkor az ajánlott küldeményhez hasonló üzenetet hagynak a címzettnél, az értéklevelet tíz munkanapon belül lehet átvenni a postán...”

Ezt „véletlenül„ éppen a Magyar Nemzet írta meg az MTI nyomán...

Kell rá ékesebb bizonyíték, hogy miért kopott el a Vásárhelyi-félék és a ballib média hitelessége?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.