A Hír TV információ szerint Pikó András emberei ötezer forintért próbáltak szavazatot vásárolni

Meg akarták vásárolni egy nő szavazatát a Józsefvárosban. Rácz Lászlóné a választási bizottsághoz és a rendőrséghez fordul, mert ötezer forintot akartak adni neki, ha Pikó András ellenzéki józsefvárosi polgármesterjelöltre szavaz. Rácz Lászlóné a vesztegetést visszautasította.

Forrás: Hír TV2019. 10. 13. 17:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezután Pikó közösségi oldalán nyilvánosságra hozta a történteket, erre az ellenzéki polgármester-jelölt emberei feljelentéssel fenyegették meg őt.

Pikó Andrásnak az emberei ott álltak a zebránál, az egyik az egyik oldalt, a másik a másik oldalt, egy úriember utánam jött, a kezembe nyomta a szórólapot, mondtam, hogy köszönöm nem kérem, és akkor is a kezembe nyomta, és azt mondta, hogy ha Pikó úrra szavazok, az 5 ezer forintot ér nekem, és mondtam, hogy nem, hagyjon, feljöttem a lakásomba, ezt kiírtam a Facebookra, rá pillanatokon belül kaptam rá egy választ, hogy 15 percem van arra, hogy letöröljem, mert én hazudok, én visszaírtam, hogy nem törlöm le, vállalom a következményeket, mert nem hazudok – mondta Rácz Lászlóné.

A hírről szóló videót IDE kattintva tekinthetik meg.

Az önkormányzati választásról szóló híreinket IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.