Balos tempó Budapesten

Karácsonyék ennyire félnek?

Juhász Attila
2019. 10. 12. 19:14
KARÁCSONY Gergely; PUZSÉR Róbert
Budapest, 2019. március 13. Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, a baloldali pártok fõpolgármester-jelöltje (j) és Puzsér Róbert, az LMP által támogatott független fõpolgármester-jelölt a Válasz Online által szervezett beszélgetésen a budapesti Centrál kávéházban 2019. március 13-án. Mindkét jelölt hajlandó visszalépni a másik javára, ha veszít a nyárra tervezett elõválasztáson. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legnagyobb közösségi portálra felkerült videó arról árulkodik, hogy a „moslékkoalíció” által támogatott főpolgármester-jelölt csapata semmitől sem riad vissza, ha bárki is szembesíteni meri őket, adott esetben mondjuk a kispesti korrupciós botrányokkal, és ez még akkor is így van, ha az illető finoman fogalmazva sem kormánypárti politikus.

A nyilvánvalóan Karácsony Gergelyék által felheccelt emberek, rendkívül agresszív módon, nehezen minősíthető stílusban, helyenként ordenáré és durva bekiabálásokkal mentek neki Puzsér Róbert utcai fórumán a főpolgármester-jelöltnek, a Lehel téren. Szemmel láthatóan képtelenek voltak elviselni az övékétől eltérő véleményt, illetve hogy az Állampolgárok a Centrumban civil egyesület jelöltje fel merte emelni a szavát a Magyar Nemzet által nyilvánosságra hozott XIX. kerületi ügyekkel kapcsolatban.

„Ez nem Kispest, hanem a XIII. kerület”, meg „menj oda kampányolni”, vetették oda neki, jól láthatóan nagyon nem tetszett nekik, hogy a fideszes kötődéssel nem vádolható Puzsér ingerküszöbét is elérték a balos botrányok.

A Lehel tér előtt a közönségből olyan is volt, aki megfenyegette Puzsért, és akadt, aki azzal vádolta, hogy a Fidesz fizet neki azért, hogy a kispesti korrupcióról beszéljen.

Ilyen ma a Karácsony Gergely által irányított balos tempó Budapesten.

Vasárnap a főváros választópolgárai erre a stílusra is mondhatnak egy hatalmas nemet!

Az önkormányzati választásról szóló híreinket IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.