Dömötör Csaba: Érdekes jelenségeket látunk a kerületekben

Minden feltétel adott ahhoz, hogy azok a budapesti kerületek, ahol korábban fideszes városvezetők dolgoztak, ellenzékben is tovább fejlődjenek- mondta Dömötör Csaba a Hír Tv Magyarország élőben című műsorában. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkár szerint erre garancia az a csaknem 100 milliárd forint, amely ott van a kerületek kasszájában.

Forrás: Hír TV2019. 10. 29. 10:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A leköszönő fideszes polgármesterek 93 milliárdos pénzügyi többlettel adják át a kerületeket. Itt lesz Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, aki szerint a Demszky-korszak után 200 milliárd adósságot kellett rendeznie a kormánynak.

„A színfalak mögött a korábbi baloldali korszak – a Demszky-korszak, de nevezhetném Gyurcsány-korszaknak is – ennek a figurái sejlenek fel és ők jönnek vissza.”

Dömötör Csaba szerint nagyon beszédes, hogy mi az, amivel először szeretne foglalkozni egy újdonsült polgármester, ez pedig Karácsony Gergelynél az volt, hogy megemelte azt az összeghatárt ameddig ő egy személyben eljárhat ingatlanértékesítésekkel szemben. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára elmondta a Fidesz-KDNP 93 milliárd forint többlettel adta át a budapesti önkormányzatokat, miközben a kormánynak 2010 után több, mint 200 milliárd forintos adósságot kellett átvállalnia.

„Az biztos, hogy most minden feltétel adott ahhoz, hogy Budapest további szinteket lépjen és tovább gyarapodjon.”

A teljes beszélgetést IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.