Fidesz: Az az alkalmatlan Karácsony beszél, aki tönkretette Zuglót

Böröcz László elmondta, hogy a közös ellenzéki főpolgármester-jelölt eladósította Zuglót, összevissza beszél az adósságállományról, titkolózik a valós pénzügyi helyzetről.

Forrás: MTI2019. 10. 10. 16:32
KARÁCSONY Gergely
Budapest, 2019. október 9. Karácsony Gergely közös ellenzéki fõpolgármester-jelölt a Bárcsak stadion lehetnék címmel tartott sajtótájékoztatón a VII. kerületi Péterfy Sándor Utcai Kórház- Rendelõintézet és Baleseti Központ elõtt 2019. október 9-én. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nevetséges, hogy az az alkalmatlan Karácsony beszél, aki tönkretette Zuglót és összeborult azokkal a Gyurcsányékkal” – mondta Böröcz László, a a Fidesz frakcióvezető-helyettese az ellenzéki főpolgármester-jelölt csütörtöki sajtótájékoztatójára reagálva.

Miközben Karácsony Gergely még egy kerület vezetésére is alkalmatlan, Tarlós Istvánt támadja – közölte.

A politikus azt mondta, hogy a közös ellenzéki főpolgármester-jelölt eladósította Zuglót, összevissza beszél az adósságállományról, titkolózik a valós pénzügyi helyzetről. „Ő az, akinek vezetése alatt a zuglói parkolás napi egymillió forint veszteséget termel” – tette hozzá.

Böröcz László azt hangoztatta, hogy Karácsony Gergely alkalmatlanságát még saját szövetségesei is elismerik. „Gyurcsányné hiába áll mellé a kamerák kedvéért, Gyurcsányék is megmondták, hogy nem hisznek Karácsony győzelmében” – fogalmazott a fideszes politikus. Gyurcsányék valójában át akarják venni az irányítást az önkormányzatok felett – tette hozzá.

A bevándorláspártiakkal együtt Brüsszelben azon dolgoznak, hogy elvegyék a magyar embereket megillető uniós támogatásokat, hogy azokat a migránsok betelepítését vállaló önkormányzatok között oszthassák szét – mondta Böröcz László.

Az önkormányzati választásról szóló híreinket IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.