XII. kerületi polgármesterjelölt: A környéken élők bevonásával újult meg a Pethényi úti játszótér

Gulyás Gergely gratulált a polgármesternek és a terület önkormányzati képviselőjének. Kiemelte, ez a beruházás is jól mutatja, milyen kis szeletekben tud megújulni egy kerület.

Forrás: MTI2019. 10. 02. 12:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A környéken élők bevonásával, a szülők és gyerekek igényeinek megfelelően újult meg a Pethényi úti játszótér – jelentette be Pokorni Zoltán, a Fidesz-KDNP XII. kerületi polgármesterjelöltje, a városrész jelenlegi vezetője szerdán, a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

A polgármester hangsúlyozta, a játszótér közelében élők alaposan átrajzolták az eredeti terveket, a felújításban minden úgy alakult, ahogy ők szerették volna. Példaként említette, hogy a helyiek kívánságára megmentették a régi játékokat, amelyeket felújítás után újra kihelyeztek.

Szintén a szülők kéréséhez igazodva mindössze egy hétre zárt be a játszótér a felújítás alatt, a fennmaradó időben pedig mindig volt olyan része, amelyet használhattak a gyerekek – fejtette ki Pokorni Zoltán.

A kerületvezető közölte, a jelenlegi önkormányzati ciklusban a városrészben található 27 játszótér felét tudták felújítani.

Gulyás Gergely, a környék fideszes országgyűlési képviselője gratulált a polgármesternek és a terület önkormányzati képviselőjének. Kiemelte, ez a beruházás is jól mutatja, milyen kis szeletekben tud megújulni egy kerület.

Szintén fontosnak nevezte, hogy a terület megújítását társadalmi konzultáció előzte meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.