A világbajnokság mellett demonstráltak

Mint ismert, korábban a főpolgármester többek közt 50 milliárdos egészségügyi fejlesztéshez kötötte a sportcentrum támogatását.

2019. 11. 27. 14:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sportolók és civilek tüntettek az atlétikai világbajnokság megrendezése mellett a Városháza előtt. A kormány előzetesen elfogadta a fővárosi közgyűlés által később megszavazott előterjesztést az atlétikai stadion támogatásának feltételeiről. Mint ismert, korábban a főpolgármester többek közt 50 milliárdos egészségügyi fejlesztéshez kötötte a sportcentrum támogatását.

A képviselők a parkolási rendelet átalakításáról is döntöttek, a módosítással kevésbé felhasználóbaráttá fog válni a rendszer. Érdemes megjegyezni, hogy a baloldali összefogás több képviselője sem támogatta az új rendeletet.

Szintén döntöttek a hajléktalan menedékhelyek fejlesztéséről, azok élősködőmentesítésről, és a férőhelyek akadálymentesítésről. Ugyanakkor a testület nem szavazta meg azt a javaslatot, hogy idős otthonokban helyezzenek el hajléktalanokat krízishelyzetben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.