Adorján , Adrián 2024. március 5.
logo

Taurus-botrány: terrorizmussal vádolja a Nyugatot Oroszország

Gréczy Zsoltra kezd ráégni egy nagyon csúnya ügy

Teveli Zoltán
2019.12.19. 16:04
Gréczy Zsoltra kezd ráégni egy nagyon csúnya ügy

A Magyar Nemzet korábban megírta, kezd ráégni a győri zsarolási ügy a Demokratikus Koalícióra, miután közvetett bizonyítékok sora mutat arra, hogy Gyurcsány ügyvédjéhez vezetnek a szálak. Abban az ügyben, mint emlékezetes talán éppen a DK verte a leghangosabban a tamtamot.

Időközben feltűnt az Angyal Ügyvédje is, majd egyre különösebb dolgokat olvashattunk Gréczy Zsoltról, sőt, fényképek is megjelentek. Előbb a Dolly Roll egykori dobosa, Zsoldos Dedy írt háborgó hangú nyílt levelet Gréczynek, mondván, a politikus folyamatosan zaklatta Zsoldos fiatal párját.

Ezután a Mi Hazánk szakértője egy videóban állította azt, hogy Gréczy őt is zaklatta, ehhez bizonyítékot is mutatott, a DK volt szóvivője azonban tagadott.

Majd a Vadhajtásokon jelent meg egy fiatal hölgy által írt levél. Eszerint Gréczy Zsolt folyamatosan zaklatta a nőt üzeneteivel. A portál fényképeket is mellékelt hozzá, amelyeken egy Gréczy Zsoltra igencsak hasonlító férfi látható, helyenként hiányos öltözetben.

Ma ugyanott megjelentek újabb fotók, ezek viszont már vitán felül 18+ kategóriások.

Különös képet fest Gréczyről, hogy több, egymástól független botrányban is ő tűnik a nem túl dicső főszereplőnek. Annak fényében pedig végképp igaz ez, hogy a DK mennyire igyekezett – sikerrel – tematizálni Borkai Zsolt ügyét.

Frissítés:

A politikus elismerte, hogy ő készítette a képeket, de azt mondja, a történet nem igaz, és a nő sem valódi személy. Hangsúlyozta, Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció kiáll mellette. Gréczy önmagát tartja áldozatnak.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.