Az érettségiző fiatalok döntöttek

A Fidelitas továbbra is kiáll az érettségik megtartása és az érettségizők mellett.

Forrás: Facebook2020. 04. 30. 16:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbra is kiállunk az érettségik megtartása mellett és egyértelmű, hogy a diákok is így döntöttek – jelentette ki a Fidelitas közösségi oldalára feltöltött videójában Illés Boglárka.

Az érettségiző fiatalok dönthettek, szabadon választhattak és döntöttek. Az érettségiző diákoknak több mint 97 százaléka amellett döntött, hogy májusban le szeretné tenni az érettségit. Több mint 84 ezren jelentkeztek az érettségire, mindössze 2455 fiatal döntött úgy, hogy ősszel szeretné majd letenni az érettségit – közölte a Fidesz ifjúsági szervezetének elnöke.

Mi úgy gondoljuk, hogy a Momentumnak és a baloldali ellenzéknek nem politikai haszonszerzéssel kellene foglalkoznia ebben az időszakban, rendkívüli válság- és veszélyhelyzetben, hanem azzal kellene foglalkoznia, hogy támogassák az érettségiző fiatalok döntését – tette hozzá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.