Ez nem egy jó jel

A napokban fellazult a kijárási korlátozás betartásával kapcsolatos rend, ami a számokban is tükröződik.

Forrás: Facebook/Kovács Zoltán2020. 04. 09. 11:19
null
Fotó: Nyitrai David Forrás: Facebook/VitezyDavid
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdán már-már egy normális napnak megfelelő forgalom volt az utcákon, és ez nem egy jó jel. Az utóbbi napokban fellazult a kijárási korlátozás betartásával kapcsolatos rend, és ez sajnos a számokban is tükröződik – kezdte bejegyzését a közösségi oldalán Kovács Zoltán.

Orbán Viktor miniszterelnök az összes szempont és a szakértők figyelembevételével dönt a szombaton lejáró kijárási korlátozás után szükséges további lépésekről. A kormányfő az operatív törzs ülése után járványügyi szakértőkkel egyeztet, majd délután bejelenti a vírus elleni védekezést további lépéseit – ismertette.

A kijárási korlátozásnak akkor van értelme, ha a lakosság közreműködik, és betartja az előírásokat. Minden intézkedés a magyar emberek és a magyar társadalom védelmét és érdekeit szolgálják.

Ne felejtsék, mindnyájan felelősök vagyunk egymástért! Vigyázzunk egymásra! – zárta szavait a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.