Így folyik a gyógyítás a Szent László kórházban + képgaléria

Szívszorító képeken a küzdelem a betegek életének megmentéséért, mielőbbi felépülésükért.

Juhász Attila
Forrás: MTI fotó: Balogh Zoltán2020. 04. 23. 19:30
null
Fotó: MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Távirati Iroda fotósa bejutott a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos megbetegedések elleni küzdelem központjának számító Dél-Pesti Centrumkórház Országos hematológiai és infektologiai intézetbe, köznapi nevén a Szent László Kórházba.

A szívszorító felvételeket megtekintve világos leiratát kaphatjuk annak, hogyan küzd az egészségügyi személyzet – orvosok, ápolók, nővérek, asszisztensek és mások – a betegek életének megmentéséért, mielőbbi felépülésükért.

Az is könnyen felismerhető, hogy az intenzív osztályon valamennyi, a védekezéshez és a gyógyításhoz, kezelésekhez szükséges eszköz rendelkezésre áll, ráadásul a lehető legkorszerűbb formában.

Természetesen ezek az eszközök mit sem érnének az egészségügyi alkalmazottak munkája nélkül, akik éjt nappallá téve dolgoznak az intézményben.

Köszönet érte mindannyiuknak!

Következzék hát a galéria.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.