Elemér 2024. február 28.
logo

Fidesz az MSZP-nek: Ha segíteni nem tudnak, legalább ne hátráltassanak!

Forrás: MTI
2020.04.19. 14:12

Az ellenzék legalább ne hátráltassa a koronavírus-járvány elleni védekezési munkát, ha segíteni nem tud – közölte a Fidesz vasárnap az MTI-vel.

A kormánypárt közleményében Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő napközben adott nyilatkozatára reagált, amelyben az ellenzéki politikus azt mondta, a teljes bizalomvesztés küszöbén áll az Orbán-kormány, mivel az emberek úgy érzik, hogy nem játszik tiszta lapokkal, hátráltatja a koronavírus-járvány megfékezését.

A Fidesz elképesztőnek nevezte az MSZP hozzáállását, hangsúlyozva, hogy a koronavírus-járvány ellen közös védekezésre lenne szükség, most nincs helye a politikai vitáknak.

Kiemelték, az egészségügyi védekezéshez szükséges eszközök behozatala folyamatos, az elmúlt hetekben mintegy ötvenszer fordultak a repülők a Kínát Magyarországgal összekötő légihídon, sok millió maszkot, védőruhát, teszteket és lélegeztetőgépeket hozva.

„Ezek felhasználása szakmai kérdés” – jelentette ki a Fidesz.

Úgy fogalmaztak, „egészen elképesztő, hogy Bangóné Borbély Ildikó a kákán is csomót keres és belekotnyeleskedik a védekezésben dolgozók munkájába”. Az MSZP a veszélyhelyzet meghosszabbítását sem támogatta a parlamentben – tették hozzá.

KORONAVÍRUS: KERESZTTŰZBEN

Senki nem halt meg azért, mert nem jutott neki lélegeztetőgép

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.