időjárás -3°C Barbara , Borbála 2023. december 4.
logo

Azért akarja elhallgattatni a magyarokat a baloldal, mert tart tőlük

Forrás: MTI
2020.06.30. 16:14

A baloldal tart a magyar emberektől, ezért akarja elhallgattatni őket – közölte a Fidesz parlamenti frakciószóvivője kedden sajtótájékoztatón Debrecenben.

Halász János azt mondta, a baloldal az elmúlt napokban még nagyobb fokozatba kapcsolta a nemzeti konzultáció elleni támadást, bírálja, begyűjti, megsemmisíti, ellopkodja az íveket, megkérdőjelezi a konzultáció értelmét. Erre egy magyarázat van: a baloldal tart a magyar emberektől, el akarja hallgattatni őket, mert a mostani konzultáción újra kiderülhet, hogy a baloldal programja teljesen szembemegy a magyar emberek akaratával – jelentette ki a fideszes politikus.

A nemzeti konzultációban ugyanis olyan sorskérdésekről kérdezi a kormány az embereket, amelyek hosszú időre meghatározzák az életünket és Magyarország jövőjét – mondta a frakciószóvivő. Halász János közölte: amikor a baloldal a nemzeti konzultációt támadja, akkor valójában a magyar embereket akarja elhallgattatni.

A baloldal szembemegy a magyar emberek akaratával, mert bevándorláspárti, Soros-párti és újra feladná Magyarország nemzeti és gazdasági szuverenitását – mondta a szóvivő.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.