Minél többen vegyünk részt a nemzeti konzultációban

Hidvéghi Balázs kijelentette: az már köztudott, hogy a baloldalra nem lehet számítani.

Forrás: MTI2020. 06. 05. 13:30
null
Budapest, 2017. december 2. A visszaküldött nemzeti konzultációs kérdõívek feldolgozását végzik szakemberek a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. XIV. kerületi telephelyén 2017. december 2-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldalra nem lehet számítani sem a második Soros-terv, sem a bevándorlás elleni védekezésben – mondta a Fidesz EP-képviselője pénteken egy sajtótájékoztatón, amelyen a nemzeti konzultációban való részvételre buzdított.

Hidvéghi Balázs arról beszélt, hogy a koronavírus-járvány következményei újabb veszélyekkel fenyegetik egész Európát. Egyrészt elkészült a második Soros-terv, ez az örökkötvények terve, amelyek totális gazdasági függésbe és soha le nem járó adósságba taszítanák az európai országokat – emelte ki. Hozzátette, másrészt ismét fokozódik a migrációs nyomás, hiszen a járvány gazdasági következményei miatt egyre többen indulnak el újra Európa felé. Ezek nagyon komoly veszélyek, és ezek a veszélyek Magyarországot is komolyan fenyegetik – szögezte le a politikus.

Az EP-képviselő kijelentette: az már köztudott, hogy a baloldalra nem lehet számítani sem a második Soros-terv elleni védekezésben, sem a migráció elleni fellépésben.

Ezt nemcsak itthon bizonyítják napról napra, hanem Brüsszelben is állandóan ezt látjuk – mondta Hidvéghi Balázs. – A magyar baloldal a magyar érdekek ellen politizál Brüsszelben, és az elmúlt években következetesen bevándorláspárti politikát folytatott – mondta. Ha rajtuk múlt volna, akkor Magyarország ma már tele lenne bevándorlókkal, nem lenne kerítés, végrehajtották volna a kvótát és kiszolgálnák a brüsszeli bevándorláspárti politika érdekeit, fejtette ki véleményét az EP-képviselő.

Közölte, a baloldal kész pénzügyileg is kiszolgáltatni az országot. Ezt egyszer már megtették, amikor kormányoztak, az országot gazdaságilag eladósították, legyengítették, csődbe vitték, és a végén az IMF-hez fordultak újabb hitelekért – emlékeztetett, majd úgy folytatta: most pedig készek lennének kiszolgálni a Soros-hálózat politikai és pénzügyi érdekeit is.

Ezért is fontos, hogy minél többen vegyünk részt a most induló nemzeti konzultációban, mondjuk el a véleményünket, és segítsük megvédeni Magyarországot ezekkel az új veszélyekkel szemben – érvelt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.