Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

„Véreskezű kommunista unokája beszélt az Országgyűlésben”

Dobrev Klára személyében „egy véreskezű kommunista belügyminiszter unokája” szólalt fel kedden az Országgyűlésben – tartalmazza a Fidesz kommunikációs igazgatójának a videónyilatkozata, amelyet kedden juttatott el az MTI-hez.

Forrás: MTI2020. 07. 14. 17:31
HOLLIK Istvn
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója Fotó: MTI/Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hollik István arra reagált, hogy Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselője felszólalt a parlament keddi rendkívüli ülésén.

Az ellenzéki politikus a vitában jelezte, hogy a DK frakciója nem vesz részt az uniós helyreállítási csomagról szóló javaslat szavazásán.

A kommunikációs igazgató úgy fogalmazott: az az ember beszélt tisztességről, aki egy olyan villából érkezett, amit 1944-ben kártérítés nélkül egy zsidó családtól koboztak el, majd a kommunisták adományozták Gyurcsányné családjának.

– Az az ember beszélt az uniós pénzek szakszerű felhasználásáról – folytatta –, aki a Medgyessy-kormány kormánybiztosaként úgy készítette elő az EU-s programokat, hogy a pénzből több milliárd forintot kellett visszafizetni miatta. Az az ember beszélt jogállamiságról, akinek a férje, Gyurcsány Ferenc, „képviselőket veretett meg rendőrökkel” – tette hozzá.

– Továbbá az az ember beszélt korrupcióról, akinek a férje kétszeresére emelte a magyar családok villamosenergia-számláit, saját gyárának viszont, a „Gyurcsány-műveknek” olcsóbban adta az áramot – mondta Hollik István.

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.