Felfüggesztették az istentiszteleteket a Hit Gyülekezeténél

Az egyik vidéki összejövetelen egy tudtán kívül koronavírussal fertőzött ember is részt vehetett.

Forrás: MTI2020. 08. 05. 21:58
null
Budapest, 2011. szeptember 11. Németh Sándor vezetõ lelkész beszél a Hit Gyülekezete vasárnapi istentiszteletén a Hit Parkban. MTI Fotó: Kovács Tamás Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Koronavírus-fertőzés gyanúja miatt szerdától az egész országra kiterjedően az istentiszteletek felfüggesztéséről döntött a Hit Gyülekezete országos vezetősége. A gyülekezet a honlapján azt írta: információik szerint a gyülekezet egyik vidéki összejövetelén egy tudtán kívül koronavírussal fertőzött ember is részt vehetett.

– Úgy tűnik, hogy a gyülekezet által kiadott, folyamatosan aktualizált járványügyi protokollt megsértették; a vizsgálat lezárultáig, illetve további döntésig minden összejövetelt felfüggesztünk – tudatták. Hozzátették: a helyileg illetékes szervekkel felvették a kapcsolatot, a kontaktkutatáshoz minden segítséget megadnak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.