Rendőrkézre került az érdi emberölés két elkövetője

Cs. Sándor ököllel ütötte, miközben V. Kálmán egy késsel többször megszurkálta az ágyában fekvő sértettet.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 08. 09. 13:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a 26 éves, budapesti Cs. Sándort és a 20 éves tárnoki V. Kálmánt vasárnap hajnali egy óra után nem sokkal fogták el, akik a 47 éves férfi holttestét megtalálók és a környéken élő emberek információi alapján kerültek a rendőrök látókörébe. A két férfiról kiderült, hogy csavargó életmódot folytatnak, valamint hogy egy fővárosi kórház melléképületében szoktak megbújni.

A tettesek – mindketten beismerték a bűncselekmény elkövetését – indokul személyes sérelmet hoztak fel, gyanúsításuk ellen panaszt nem tettek. Azt mondták: az áldozat korábbi, számukra nem tetsző viselkedését akarták „lerendezni”. Cs. Sándor ököllel ütötte az ágyában fekvő sértettet, miközben V. Kálmán egy késsel többször megszurkálta, néhány perccel később pedig sorsára hagyták, elszaladtak a helyszínről.

Őrizetbevételük mellett emberölés megalapozott gyanúja miatt folyik ellenük eljárás, és kezdeményezik letartóztatásukat – közölte a rendőrség.

Holttestet találtak egy érdi házban

Szombaton nem sokkal 12 óra után érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy holttestet találtak egy érdi ház tetőtéri szobájában. Az áldozaton késszúrások nyomait találták.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.