Újabb jele van, hogy puhára esnek a „távozó indexesek”

Már nem csak Facebook-posztok utalnak arra, hogy elindul az Index 2.0.

Magyar Nemzet
Forrás: 888.hu2020. 08. 10. 21:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Facebook-bejegyzéseken túl már más jele is van annak, hogy új lapot indítanak az Indexet elhagyó újságírók.

Kiderült ugyanis, hogy július 31-én létrehozták a Van Másik Kft.-t – írja a 888.hu. Az alapító pedig éppen az a Kárpáti Márton, az Index volt főszerkesztő-helyettese, aki néhány nappal ezelőtt megosztott egy képet a következő felirattal: „Lesz másik”. Kárpáti posztja akkor a „Távozó indexesek” oldalán is megjelent.

Érdekesség, hogy az indexesek július 24-én álltak fel, tehát lényegében egy héten belül már tudták, hogy puhára fognak esni – véli a portál.

Lesz másik! – igazolódhatnak Bodolai állításai

Igaza lehet Bodolai Lászlónak, az Index igazgatósági elnökének, aki nemrégiben arra utalt, hogy az egész Index-ügy nem más, mint előre eltervezett színjáték. A legfrissebb fejlemények pedig nagyon ebbe az irányba mutatnak.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.