időjárás 17°C Klaudia 2023. március 20.
logo

Újbudát is megszabadította a szivárványos zászlótól Novák Előd

Magyar Nemzet
2020.08.18. 16:04
Újbudát is megszabadította a szivárványos zászlótól Novák Előd

A budapesti Városháza után ma Újbuda önkormányzatának épületéről is eltávolította a szivárványos zászlót Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke. Facebook-bejegyzésében azt írta: – A DK fővárosának minősülő Újbuda immár a homoszexualizmus fellegvára is lett: idén itt rendezik meg az LMBTQP propagandasorozatának legtöbb rendezvényét, ráadásul egy olyan önkormányzati művelődési házban, mely egész augusztusban semmilyen más rendezvénynek nem biztosít helyet, csak ennek a szexuális aberrációk – közfeladatnak nem minősülő – népszerűsítésének.

Novák Előd panaszt nyújtott be a jegyzőnek arra hivatkozva, hogy önkormányzati képviselőként is kirekesztik őt az önkormányzati intézményből világnézeti okok miatt, ugyanis

a homoszexualitástól a pedofíliáig féltucatnyi devianciát propagáló rendezvénysorozat házirendje szerint a más véleményt képviselők nem vehetnek részt az eseményeken.

A Mi Hazánk alelnöke kijelentette: – Az ország ötödik legnagyobb önkormányzata, Újbuda is garázdaságot kimerítő módon felvonta a sokakban megbotránkozást keltő LMBTQP-zászlót, ezért helyi önkormányzati képviselőként

kötelességemnek éreztem a törvényes rend helyreállítását a szivárványos lobogó levonásával és eltüntetésével, egyúttal elvárom a garázda elkövetők rendőrségi előállítását.

A zászlólevonást követően ezúttal egy motoros bajtársam oldott kereket a szivárványos szeméttel – tette hozzá Novák Előd.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.