Aki látta Szunyogh Ilonát, hívja a rendőrséget!

Forrás: police.hu2020. 09. 13. 23:07
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Szunyogh Ilonát. A csepeli rendőrök jelenleg is keresik a 35 éves nőt – tette közzé hivatalos honlapján a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság 01210/1270/2020.bü. számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 35 éves Szunyogh Ilona eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 35 éves nő 2020. augusztus közepén élettársa szigetszentmiklósi házából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Szunyogh Ilona körülbelül 150 centiméter magas, a haja hullámos, szőkés barna, orrában és a szája felett piercing van.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Szunyogh Ilonát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Fotó: police.hu

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.