időjárás 2°C Rajmund, Zelma 2022. January 23.
logo

Legszebb magyar szavainkat iktatnák ki Soros jogvédői

Elek Nikoletta
Forrás: Facebook/Patent
2020.10.04. 14:48
Legszebb magyar szavainkat iktatnák ki Soros jogvédői

A provokatív Pride-os periódus, valamint a genderideológiát népszerűsítő botrányos magyar LMBTQ-mesekönyv megjelenése után sem szusszannak a balliberális aktivisták. Történt ugyanis, hogy a „biztonságos abortusz világnapja” alkalmából a Patent, azaz

a Patriarchátust Ellenzők Társasága jogvédő egyesület azzal a javaslattal állt elő, hogy a terhesség és az abortusz vonatkozásában legyen kerülendő – számos egyéb más mellett – az anya, az apa és a szülő kifejezés is.

Helyette a hipertoleráns társaság – amely azért harcol, hogy az abortusz legális, biztonságos és mindenki számára elérhető legyen – inkább azt indítványozza: a „terhes nő”, illetve „a terhes nő partnere” legyen a használatos.

Fotó: Facebook.com/patent.egyesulet.ngo

A Nyílt Társadalom Alapítvány támogatásával működő szervezet meg is magyarázza, miért hanyagoljuk ezeket a kifejezéseket: véleményük szerint az apa, az anya és a szülő szavak olyan szerepeket jelölnek, amelyeket a nő vagy a férfi lehet, hogy nem akar elfogadni. De további kifejezéseket is feketelistára tennének: szerintük nem ajánlott beszélni semmilyen formában az abortusz következményeirőlsem, mert az rossz érzéseket kelthet egy terhes nőben.

Paradox módon, miután a Soros-szervezet kioktat arról, hogy szerintük miképpen szabad az abortuszról és a terhességről beszélni, kijelentik: fontosnak tartják, hogy tabusítás helyett nyíltan lehessen beszélni a terhességmegszakításról.

 

Összenő, ami összetartozik

Nemcsak a biztonságos abortuszért, hanem az LMBTQ-közösségekért is kölcsönösen együttműködve lobbiznak Soros jogvédői, amiből a Patent sem akar kimaradni. A Patriarchátust Ellenzők Társasága tehát a szivárványosok érdekérvényesülését is szívügyének tekinti, ezért olyan szervezetekkel működik együtt, mint a Budapest Pride, a Szivárvány Misszió Alapítvány, valamint az a Labrisz Leszbikus Egyesület, amelyik a magyarok jelentős része által elítélt Meseország mindenkié című kiadványt jelentette meg.