Megújult a kormány hivatalos honlapja

Komfortosabb megjelenés, nagyobb hangsúly van a képeken, és mobilon is könnyebben olvasható.

Hertelendy Gábor
2020. 10. 18. 16:13
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyobb hangsúly lesz a képeken, a videókon, és mobilon is sokkal jobban olvasható – írta Dömötör Csaba parlamenti államtitkár közösségi oldalán a Kormány.hu-ról, aki közleményében azt is kifejti: a megújult dokumentumtár segítségével az eddigiekhez képest könnyebben lehet böngészni az átláthatóságot szolgáló dokumentumok között. Minden egyes minisztérium külön aloldallal rendelkezik. Az eddigi kormányzati oldal archívumként ezután is elérhető lesz – tette hozzá az államtitkár.

A kormány hivatalos tájékoztatási felületének fejlécén Küzdelem a vírus ellen, Munkahelyvédelem és Családtámogatás fülek helyezkednek el, amelyekről közérdekű adatokat, információkat osztanak meg az olvasókkal. Ezenkívül tájékoztatást ad a honlap a kormányszóvivőkről, a kormány tagjairól, biztosairól, a minisztériumokról, a tárca nélküli miniszterekről, valamint beszámol a napi társadalmi célú hírekről is. A Kormány.hu ezenkívül a hivatalos dokumentumok keresését és szűrését is lehetővé teszi.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.