Orbán Viktor ötödik unokája születhet meg hamarosan

A Blikk információi szerint a Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel, a harmadik gyermekét várja.

Forrás: mandiner.hu2020. 10. 01. 8:44
orbán viktor
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap több forrásból is úgy értesült, hogy hamarosan megszülethet Orbán Viktor ötödik unokája. A bulvárlap szerint a miniszterelnök lánya, Ráhel néhány hét múlva van kiírva szülésre.

„Érdekesség, hogy ő lesz a második olyan baba a családban, aki a járványidőszak alatt születik, így a kismama most fokozott óvintézkedéseket vezetett be: szinte alig mozdul ki az otthonából, ezzel is csökkentve a fertőzésveszélyt. Mindez egyébként azt is jelenti, hogy a látogatási tilalom miatt Orbán Viktor majd csak akkor láthatja és ölelheti magához először az újszülöttet, ha már hazamennek a kórházból” – emlékeztet a lap, amely hozzáteszi: a gyermek neme egyelőre hétpecsétes titok, de az unokák aránya eddig 3-1 a lányok javára.

Férfiak egymás közt

Amikor Orbán Viktor miniszterelnök negyedik unokája megszületett, az örömhírről egy közös kép kíséretében adott hírt.

– Férfiak egymás között – írta akkor a Facebook-oldalán.

Majd ezt követően a a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának volt a vendége, ahol egyebek mellett arról is beszélt, hogy mennyi jókívánságot kapott családja negyedik unokája megszületésekor. A kormányfő ennek az interjúnak egy részét meg is osztotta a Facebook-oldalán.

– Hogyha fiú születik, akkor valahogy bezsonganak, különösen a férfiak, a nagyapák meg az apukák. Mindenki belelát ilyenkor egy fényes jövőt a saját gyerekébe. Most a mi unokánk még kicsi egyelőre, Jánosnak hívják. Most még Kukorica Jancsi, de reméljük, hogy János vitéz lesz belőle – mondta Orbán Viktor.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.