időjárás 30°C Ibolya 2022. augusztus 7.
logo

Orbán Viktor ötödik unokája születhet meg hamarosan

Forrás: mandiner.hu
2020.10.01. 08:44
Orbán Viktor ötödik unokája születhet meg hamarosan

A Blikk információi szerint a Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel, a harmadik gyermekét várja.

A lap több forrásból is úgy értesült, hogy hamarosan megszülethet Orbán Viktor ötödik unokája. A bulvárlap szerint a miniszterelnök lánya, Ráhel néhány hét múlva van kiírva szülésre.

„Érdekesség, hogy ő lesz a második olyan baba a családban, aki a járványidőszak alatt születik, így a kismama most fokozott óvintézkedéseket vezetett be: szinte alig mozdul ki az otthonából, ezzel is csökkentve a fertőzésveszélyt. Mindez egyébként azt is jelenti, hogy a látogatási tilalom miatt Orbán Viktor majd csak akkor láthatja és ölelheti magához először az újszülöttet, ha már hazamennek a kórházból” – emlékeztet a lap, amely hozzáteszi: a gyermek neme egyelőre hétpecsétes titok, de az unokák aránya eddig 3-1 a lányok javára.

Férfiak egymás közt

Amikor Orbán Viktor miniszterelnök negyedik unokája megszületett, az örömhírről egy közös kép kíséretében adott hírt.

– Férfiak egymás között – írta akkor a Facebook-oldalán.

Majd ezt követően a a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának volt a vendége, ahol egyebek mellett arról is beszélt, hogy mennyi jókívánságot kapott családja negyedik unokája megszületésekor. A kormányfő ennek az interjúnak egy részét meg is osztotta a Facebook-oldalán.

– Hogyha fiú születik, akkor valahogy bezsonganak, különösen a férfiak, a nagyapák meg az apukák. Mindenki belelát ilyenkor egy fényes jövőt a saját gyerekébe. Most a mi unokánk még kicsi egyelőre, Jánosnak hívják. Most még Kukorica Jancsi, de reméljük, hogy János vitéz lesz belőle – mondta Orbán Viktor.

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.