Két ember halálát okozó sofőrt ítéltek el Esztergomban

Négy év nyolc hónap szabadságvesztésre ítéltek első fokon egy férfit, aki gyorshajtás miatt balesetet okozott Bajna és Szomor között és két utasa meghalt – tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-t.

Forrás: MTI2020. 11. 02. 11:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Reszl Ildikó közölte: az elkövető 2018. március 13-án reggel figyelmen kívül hagyta a sebességkorlátozó és a veszélyes útkanyarulatokra figyelmeztető táblákat és a szemközti sávba sodródott, ahol egy szembejövő teherautóval összeütközött.

A gépkocsi több métert maga előtt tolta a személyautót. A vádlott két utasa a helyszínen meghalt, a harmadiknak nyolc napon belül gyógyuló zúzódásai keletkeztek.

Az Esztergomi Járásbíróság a férfit 4 év 8 hónap fogházbüntetésre és 8 év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, a vádlott fellebbezett ellene.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.